Lirik Lagu Anak Kampung By Jimmpy Palikat

by 6:18 AM 3 komen
Okay! okay!! Heheh. Tak perlu dibagitau pun aku dah tau betapa kunonya aku. Hekhek. Lagu ni dah berzaman orang dok dendangkan kut tapi baru seminggu dua ni aku ketagih. Heheh. Classmate aku si Orda pun sejak bulan berapa lagi ntah dok nyanyi lagu ni. Persembahkan...



Memang aku ini anak orang miskin
Tiada apa-apa yang dapatku berikan
Engkau memang cantik memang tidak padan
Dan tidak sepadan
Aku anak kampung tiada pelajaran
Kuli kuli sahaja memang tidak padan
Cantik bha kau itu banyak yang tergoda
Lagi orang kaya
Chorus
Tiada keretaku bawa kau jalan-jalan
Rumahku pun teda ada pun bapa punya
Apa lagi belanja mahu bayar berian
Kahwin sama kamu
Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerana aku cinta
Aku lepaskan kau sama
Orang lain
Engkau masih muda cantik lagi menawan
Janganlah kau cari lelaki macam saya
Engkau memang cantik
Nanti kau menyesal tiadalah guna
##this kind of lagu memang taste aku! Heheh.

AlFatihah Hassan

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 comments:

  1. hehehhe...lgu ni best..kat sabah sni mmg lma suda lgu tu..ahun lepas lg...

    ReplyDelete
  2. haha mmg pun. dah lama kluar tp kte je yg slow...

    ReplyDelete
  3. hai... salam kenal...
    blog anda sungguh luar biasa...
    salut pada anda yang peduli pada dunia anak2...
    saya juga punya sebuah blog yang banyak membahas tentang dunia anak, terutama soal lagu anak..

    silakan pula DOWNLOAD LAGU ANAK GRATIS di blog saya

    Mari berturkar link, bila berkenan...

    Salam kenal

    Zepe

    ReplyDelete