terjenguk page kak Haiza, bikin aku jadi haru!

by 6:06 AM 1 komen

halo, halo!!

peace!

let it be clean to u, apa motif n3 ni ditulis sebenarnya.

tadi, masa jenguk FB, dalam pada tangan ni laju2 scroll cursor ke bawah [kononnya tamau spend masa too much kat fb], tetiba mata ni macam ternampak ayat 'Kasih Vila Cinta 2', and nama yg sgt2 familiar bagi aku. Syamil... mafuzah... Dr. Khanef...!

and you know what?

tu memang sambungan kasih vila cinta!

It's known as KASIH VILA CINTA 2 by Haiza Najwa page fans.

sungguhlah excited tahap tak terkata masa tgk benda tu. sebelum ni aku fikir KVC akan stop mcm tu je....!

dan masa aku nak start baca bab 1-9 [for now],.. tangan aku ni pulak terlajak scroll ke bawah sikit. sikit je! tp cukup utk buat aku jadi makin parah!

SINOPSIS PENUH KALIMAH JIWA written by kak Haiza sendiri!

adehlah.

[[[ sebenarnya, korang tau x, kenapa aku asyik dok mengeluh je ni? sebab setakat ni, novel yg aku target nak BELI utk dibaca lps SPM is only LAZUARDI. itu je. utk novel lain yg bg aku best, aku akan cari jln lain nak baca. u know, aku ni student skolah lg. utk target nak beli semua novel yg aku rasa best tu, nampak sgtlah x logiknya. duit tabung tiap hujung bulan pun berapa sen sgt. pernah aku dgr one of org yg bagi inspirasi dlm hidup aku, samada ibu, both my sis, or friends, or else, mak2 sedara kata kat aku... "Nak beli novel, nak buat koleksi penuh rak, tunggu besar. kalau takat SPM pun xhabis lg tp dah demand nak beli semua benda... beranganlah kalau kau nak apa yg kau rasa tu akan berkekalan..." and yes, now, aku cuma beli buku yg betul2 worth it je utk aku beli. tapi skrg, lps tgk apa yg terpampang di wall Haiza Najwa ni, buat aku jadi haru. ]]]

kenapa aku ada rasa macam nak jadikan semua, SEMUA buku keluaran under nama HAIZA NAJWA tu sebagai satu koleksi?