Hadiah untuk Aku Mahu Kamu lovers.

by 4:04 AM 3 komen
Assalamualaikum. Sebelum baca ni, senyum... =)


Terasa nak bagi bendalah, untuk Ijat & O-Leh's followers, readers, lovers, heh. ^_^

Tapi bukan quiz pun, kalau quiz, hadiah lainlah. Weeeweewe.

This time, cuma sticker untuk kasi tempek dalam buku dan penanda buku. Penanda buku tu, handmade doh. Haha. By me and my Mok Yi. 


Berminat senang je, PM me at FB or page.


Nak ada benda ni sekali ya. 

1 - Apa yang korang SUKA tentang AMK.
2 -  Apa yang korang TAK SUKA dalam AMK. 
[ ini wajib. tet. ] tapi bahasa kena jaga. ^_^
3 - Gambar novel tu sekali, with or without the owner. Tapi saya faham, most of kita-kita ni shy kan. Huahaha. So tak diwajibkan posing maut lah. Hehe.

diulangi, syarat no 2 tu WAJIB.

# nak buat dalam bentuk entry blog pun tak apa, tapi tak semua pun ada blog kan. so pm je apa yang ada dalam kepala, tak payah susah-susah copy-paste apa benda semua. skema-tak-ada-dalam-diri-saya. huahaha.

this is AMK yang saya dok sebut tu ya, in case kalau ada yang tatau. heh. ^_^

sentiasa available. sampailah gift ni habis, dan saya buat gift yang lain, maka saya buat entry lain pulak ya.

Peace.

AlFatihah Hassan

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 comments:

  1. Wahh.. licha teringin.. tapi internt plak mcm siput

    ReplyDelete
  2. haha takpe..sbb gift ni xde deadline..sentiasa available... kalau dah sudah baca and review, pm je fb .. ^^

    ReplyDelete