JUMAAT, SAYA DI KB MALL =)

by 2:58 AM 1 komen
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Eheh. Motif pakai caps lock tuan tanah sendiri tak tahu. Untuk tarik perhatian komelah.

Jadi tanak merapu-meraban banyak-banyak. Just nak cakap apa yang ada kat tajuk tu je. Tengok bawah ni.

*Sila tekan untuk zoom*

21 March 2014
KB Mall Kota Bharu
3.00 - 5.00 petang

I'll be there. 

=)

Sila wajibkan diri untuk datang and kalau yang masih tak tahu untuk apa, bawak duit spare RM23. Beli novel saya. Kekeke. Kidding. 


Sticker design saya sendiri, and bookmark hasil penat lelah Mok Yi yang buatkan untuk korang yang datang. Kehkeh.

Okey done. Babai.

P/S : Tahun lepas 21 March tajuk entry tentang hari result, tahun ni 21 March tentang novel. Impian tercapai. Kehkeh. 
Good luck untuk bekas SPM 2013 untuk hari result anda nanti ya. Tabahkan hati apa-apa pun. Ini nasihat dari orang berpengalaman. *Ketawa mengekeh sekali lagi.*

AlFatihah Hassan

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

1 comment:

  1. napok awok kb mall td. cute..
    -sy-

    ReplyDelete