EmailCashPro - Gue baru try. Eheh.

by 1:45 AM 1 komen
Assalamualaikum. 


So berdasar pada tajuk...
Kalau korang memang dah blogger atau paling tak pun, korang rajin online, maka taulah fungsi apa benda atas tu. 

Just like, 8Share, WhoHaa.com, dan ipanelonline. 

Fungsi dia : Buat duit online / online dengan berfaedah. 
Ngehngeh. 

Aku pun baru try, orang kata newbie lagi. Tapi sebab nak register pun tak payah bayar sesen, pun tidak kata kena rajin share apa-apa link, takat baca email sambil-sambil check email yang lain-lain dah dapat point, tak ke mengusik jiwa? Eheh. Noted, BACA EMAIL DAPAT POINT. xD

Cuma tulah, emailnya jarang sampai. Tak acap sangat. Kadang 3 hari dapat 1 email. Aku ni pesen kalau dah excited, bukan rajin nak tunggu-tunggu. Haha. Biasa baca satu email, dapat 1 point. Sebab EmailCashPro ni asal-usulnya dari singapore, jadi minimum cash out bila akaun dah sampai 10$.

Singapore Dollar equals
2.59 Malaysian Ringgit

Pada halalnya, tak perlu risau. Sebab lepas daftar tu diorang akan bagi kita choicesss, untuk pilih email berkaitan apa yang kita nak terima. Masa tu, pandai-pandailah. Jangan nak tick pada topik yang pelik-pelik. Masa tu lah penentu berkat ke tak duit yang korang dapat tu.

Kalau berminat, jom daftar. Sebab benda tak kena bayar, jadi aku pun tak rasa berisiko sangatlah nak daftar. Kalau tentu ni scam, rugi pun 2-3 minit je. Sebab tu nak try tengok dulu macam mana. Kalau rajin kita update selalu hasilnya. 

Cer tengok testimoni lain kat SINI.

Boleh daftar kat link ni kalau berminat:

Daftar, verify email. Lepas tu akan adalah email yang ketuk pintu inbox awak nanti tu. 

Selain benda ni, aku ada try akaun lain jugak. Yang ni memang dah terbukti best, bermanfaat. Siap ada testimoni yang real lagi tu. Kalau rajin jom join, by clicking link tu.

(Satu laman untuk jawab soalan yang sponsor bagi, by that kita collect points, bila dah cukup points, boleh redeem dengan barang yang pihak whohaa sediakan. 
P/S: Point aku sikit lagi nak dapat power bank. Hu~~ sabar.)
8Share Malaysia -  http://bit.ly/1bRSklU
(Share iklan-iklan yang sponsor bagi, setiap klik dapat 20 sen. Kalau 200 orang klik, tak ke RM20? Ekekeke. )
ipanelonline - http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2242325
(jawab soalan yang [aku pun pelik] super simple mudah, kekadang siap tanya umur lagi. -_- heran.)

P/S: Aku kan duduk rumah goyang kaki, jaga kedai, sambung manuskrip je hari-hari. tak koje. jadi ni semua antara tempat yang aku jenguk untuk dapat duit poket lah. tak susahkan mak bapak sangat kan. kehkeh. sementara boleh ni.
Sekian saja. Kalau rajin kita sama-sama update lagi pasal ni lain hari. =) Assalamualaikum.

AlFatihah Hassan

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

1 comment:

  1. btul ke smua ni ? urm..btw aku ada try emailcashpro ..msi newbie

    ReplyDelete