rumah kecil di ujung padang

by 1:23 AM 3 komen

Pelangi
aku dah promise yang aku akan postkan pasal the story right? okeh. cerita tu ada dalam novel ni. tajuk ketiga.
pergh... ayat dia bunga-bunga. no, i ain't mean bunga-bunga yang jiwang tu. cuma bahasa dia, memang layan la aku. dah baca salina karya a samad said? hm... like that la lebih kurang. memang susah tau tak nak buat ayat macam tu.
aku tak de rasanak cerita pasal sinopsis kat sini. pasal dah berlambak kot... kalau nak tau macam mana story ni, buy. best dowh.

cuma apa yang aku nak puji sangat-sangat... biasanya kalau aku baca novel yang semua boys dok tergilakan satu watak, aku naik menyampah. sebab bunga bukan sekuntum... hehe tapi serius, baca cerita ni, tak de langsung rasa menyampah tu.
aku suka kan semua watak boys dalam ni.
first, nabil. mula-mula tu aku benci haiqal tau? pasal he's too pasrah.
then, aku suka pula heru.
lepas tu, beralih kat mubin.
and last, aku suka watak haiqal yang tak sejiwang watak lain.

tak paham kan apa yang aku merapu dalam n3 ni? good. then korang pergi la mana-mana bookstore cari novel ni. baru la korang tau apa yang aku rasa. best.........

wassalam.

AlFatihah Hassan

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 comments:

  1. saya pun tak suka cerita yang heroin die ramai betul peminat lelaki. heh. kadang2 jalan cerita dia tak kena dengan selera saya. nampak mcm heroin 2 terlalu perfect. hehe

    ReplyDelete
  2. mmg. tp cite ni lain,.. kan?? hahak.

    ReplyDelete
  3. cite ni best
    first2 rase mcm boring jugak
    at the end, mmg best tau
    serius tak tipu
    p/s: the all 3 story dlm 'pelangi' mmg sgt best
    syud, hlovate, noor suraya

    ReplyDelete